Ons totaalpakket aan energiebesparende diensten

Ontdek onze energie-efficiente Services

Energiebesparende diensten

Welkom bij EPC-Assistent, uw partner voor duurzame energieoplossingen. Wij bieden een breed scala aan energiebesparende en energie-efficiëntie services om uw woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Onze deskundige teamleden staan klaar om u te voorzien van grondig energiebesparend advies, variërend van isolatie en energie-efficiënte verwarming tot duurzame ventilatiesystemen en zonnepanelen. Of het nu gaat om het verbeteren van uw EPC-score of het verminderen van uw energieverbruik, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen om uw woning toekomstbestendig te maken.

EPC-attesten

Bij EPC-Assistent bieden wij betrouwbare EPC-attesten om uw woning energiezuiniger te maken. Onze gecertificeerde experts zorgen voor een grondige inspectie en analyseren alle relevante gegevens om een nauwkeurig energieprestatiecertificaat op te stellen.
Een EPC-attest helpt u te voldoen aan de wettelijke vereisten en geeft inzicht in de energie-efficiëntie van uw woning. Hierdoor kunt u gerichte maatregelen nemen om uw energieverbruik te verminderen en uw wooncomfort te verhogen.
Als u meer wilt weten over hoe onze EPC-attesten uw woning kunnen verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen met deskundig advies en uitstekende service.

Asbestinventarisatie

Bij EPC-Assistent bieden wij betrouwbare asbestattesten om uw veiligheid te waarborgen. Onze gecertificeerde experts voeren grondige inspecties uit en identificeren mogelijke asbestrisico’s in uw woning.
Vervolgens ontvangt u een gedetailleerd rapport met de bevindingen en aanbevelingen voor eventuele sanering. Zo weet u precies welke stappen nodig zijn om een veilige leefomgeving te garanderen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze asbestattesten. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met professioneel advies en snelle service.

Projectbegeleiding

Bij EPC-Assistent bieden wij professionele projectbegeleiding voor uw energetische renovatie. Onze experts ondersteunen u bij elke stap, van de planning tot de uitvoering, om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt.
Ten eerste beginnen we met een grondige evaluatie van uw renovatiebehoeften. Vervolgens ontwikkelen we een gedetailleerd plan dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Gedurende het hele proces houden we u continu op de hoogte en zorgen we ervoor dat alles volgens schema verloopt.
Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze projectbegeleiding. Ons team staat klaar om uw renovatie efficiënt en succesvol te maken.

Renovatie-advies

Bij EPC-Assistent bieden wij deskundig renovatie-advies om uw woning energiezuiniger te maken. Onze ervaren adviseurs helpen u bij het kiezen van de beste energiebesparende maatregelen, zoals isolatie en energie-efficiënte verwarming.
Ten eerste evalueren we uw huidige situatie en bespreken we uw specifieke behoeften. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan op dat rekening houdt met uw budget en doelstellingen. Hierdoor kunt u gerichte stappen ondernemen om uw energiekosten te verlagen en uw wooncomfort te verbeteren.

Woningscans

Het kopen van een woning is een grote stap, en het laatste wat je wilt, zijn onverwachte problemen of verborgen gebreken. Met een woningscan van epc-assistent.be krijg je een gedetailleerd inzicht in de technische staat van de woning, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij controleren op meer dan 15 cruciale punten, zoals de fundering, isolatie, dakbedekking, elektrische installaties en mogelijke vochtproblemen.
Onze ervaren deskundigen voeren een grondige inspectie uit en leveren een uitgebreid rapport met duidelijke bevindingen. Hierdoor kun je beter onderhandelen over de prijs of reparaties laten uitvoeren voordat je de koop afrondt. Zo voorkom je hoge herstelkosten en zorg je voor gemoedsrust.

Offertes vergelijking

Offerte Analyse

Het kiezen van de juiste aannemer voor je renovatieproject kan lastig zijn, zeker wanneer je verschillende offertes ontvangt die op het eerste gezicht lastig te vergelijken zijn. Bij epc-assistent.be bieden we de oplossing: onze offerte analyse dienst. Wij helpen je met het grondig controleren van offertes, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
We beoordelen de inhoud van de offerte, vergelijken prijzen en werkzaamheden, en onderzoeken de betrouwbaarheid van de aannemer op basis van reviews en financiële stabiliteit. Op deze manier krijg je een duidelijk overzicht van de opties en onafhankelijk advies over de beste keuze voor jouw project. Met onze offerte-analyse voorkom je onverwachte kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Zo kun je met een gerust hart verder met je renovatie.

Begin vandaag nog met energiebesparing!

OF

Bel: 0467053910

Scroll naar boven